Access Keys:

 
 
St.Patrick's High School Keady

Christmas Exam Timetable

22nd Nov 2018

           Year 8 Christmas Exam Timetable         Venue: Rooms Along English Corridor        

 

Mon 3rd December

Tues 4th December

Wed 5th December

Thurs 6thDecember

Fri 7th December

 

9am-10.45am

 

 

 

 

Revision 9-9.30am

Year 8 Maths (60 min)

9.30am – 10.30am

(Extra Time 10.45am)

 

Revision 9-9.30am

Year 8 Science (60 min)

9.30am – 10.30am

(Extra Time 10.45am)

Revision 9-9.30am

Year 8 English (60 min)

9.30am – 10.30am

(Extra Time 10.45am)

 

Class as normal

(Catch up session for Year 8 students who may have missed exams)

 

 

 

11am-12.10pm

 

 

 

Year 8 Geog (45 min)

11.15am – 12pm

(Extra Time 12.10pm)

 

Year 8 History (45 min)

11.15am – 12pm

(Extra Time 12.10pm)

 

Year 8 French (45 min)

2.15pm – 3.00pm

(Extra Time 3.10pm)

 

 

 

 

Class as normal

Period 6

12.10-12.45pm

Lunch

Lunch

LUNCH

LUNCH

 

 

12.45 – 3.15pm

 

 

 

 

 

 

Revision 12.45pm –2pm

Year 8 RE (45 min)

2.15pm – 3pm

(Extra Time 3.10pm)

Year 8 Spanish (45 min)

1pm – 1.45pm

(Extra Time 1.55pm)

Year 8 HE /LLW Carousel (45 min)

1pm – 1.45pm

(Extra Time 1.55pm)

Year 8 Irish (45 min)

2.15pm – 3pm

(Extra Time 3.10pm)

 

Form Teacher Class Time

 

 

           Year 9 Christmas Exam Timetable         Venue: Rooms Along Languages Corridor        

 

Mon 10th December

Tues 11th December

Wed 12th December

Thurs 13th December

Fri 14th December

 

9am-10.10am

 

 

 

Revision 9-9.30am

Year 9 English (60 min)

9.30am – 10.30am

(Extra Time 10.45am)

Revision 9-9.30am

Year 9 Science (60 min)

9.30am – 10.30am

(Extra Time 10.45am)

Revision 9-9.30am

Year 9 Maths (60 min)

9.30am – 10.30am

(Extra Time 10.45am)

Revision 9-9.45am

Year 9 French (45 min)

9.45am – 10.30am

(Extra Time 10.40am)

 

 

 

11am-12.45pm

 

 

 

 

 

 

Revision 11 – 11.45am

 

Year 9 History (45 min)

11.45am – 12.30pm

(Extra Time 12.40pm)

Revision 11 – 11.45am

 

Year 9 HE/LLW/Citizenship

Carousel (45 min)

11.45am – 12.30pm

(Extra Time 12.40pm)

Revision 11-11.30am

 

Year 9 RE (45 min)

11.45am– 12.30pm

(Extra Time 12.40pm)

 

Class as normal

(Catch up session for Year 9 students who may have missed exams)

 

 

Class as normal

Period 7

12.45-1.25pm

Lunch

Lunch

LUNCH

LUNCH

LUNCH

 

1.25 – 3.15pm

 

 

 

 

 

 

Revision 1.25 – 2.15pm

 

Year 9 Irish (45 min)

2.15pm – 3.00pm

(Extra Time 3.10pm)

Revision 1.25 – 2.15pm

 

Year 9 Spanish (45 min)

2.15pm – 3.00pm

(Extra Time 3.10pm)

 

 

Revision 1.25 – 2.15pm

 

Year 9 Geog (45 min)

2.15pm – 3.00pm

(Extra Time 3.10pm)

 

 

 

Class as normal

(Catch up session for Year 9 students who may have missed exams)

 

 

 

           Year 10 Christmas Exam Timetable         Venue: Assembly Hall      

 

Mon 10th December

Tues 11th December

Wed 12th December

Thurs 13th December

Fri 14th December

 

9am-10.10am

 

 

 

Revision 9-9.30am

Year 10 Science

(60 min)

9.30am – 10.30am

(Extra Time 10.45am)

Revision 9-9.30am

Year 10 English (60 min) 9.30am – 10.30am

(Extra Time 10.45pm)

 

Revision 9-9.30am

Year 10 Maths (60 min)

9.30am – 10.30am

(Extra Time 10.45am)

Revision 9-9.45am

Year 10 French (45 min)

9.45 – 10.30am

(Extra Time 10.40)

 

 

 

 

11am-12.45pm

 

 

 

 

 

 

Revision 11 – 11.45am

 

Year 10 History (45 min)

11.45am – 12.30pm

(Extra Time 12.40pm)

Revision 11 – 11.45am

 

Year 10 HE/LLW/Citizenship

Carousel (45 min)

11.45am – 12.30pm

(Extra Time 12.40pm)

Revision 11 – 11.30am

 

Year 10 RE (45 min)

11.45am – 12.30pm

(Extra Time 12.40pm)

 

 

Revision 11 – 11.45am

 

Year 10 TD (45 min)

11.45am – 12.30pm

(Extra Time 12.40pm)

 

 

 

 

Class as normal

(Catch up session for Year 10 students who may have missed exams)

Period 7

12.45-1.25pm

Lunch

Lunch

LUNCH

LUNCH

LUNCH

 

1.25 – 3.15pm

 

 

 

 

 

Revision 1.25 – 2.15pm

Year 10 Geog (45 min)

2.15pm – 3.00pm

(Extra Time 3.10pm)

 

Revision 1.25 – 2.15pm

Year 10 Irish (45 min)

2.15pm – 3.00pm

(Extra Time 3.10pm)

 

 

Revision 1.25 – 2.15pm

 

Year 10 Spanish

(45 min)

2.15pm – 3.00pm

(Extra Time 3.10pm)

Form Teacher Class Time

(Catch up session for Year 10 students who may have missed exams)

 

 

           Year 11 Christmas Exam Timetable         Venue: Assembly Hall      

 

Mon 3rd December

Tues 4th December

Wed 5th December

Thurs 6th December

Fri 7th December

 

9am-10.45am

 

 

 

 

Revision 9-9.30am

English Literature

(60 min – all pupils)

9.30am – 10.30am

(Extra Time 10.45am)

Revision 9-9.30am

Maths

(60 min – all pupils)

9.30am – 10.30am

(Extra Time 10.45am)

Spanish & French

(75 mins – 33 & 12pupils)

9.10-10.25am

(Extra Time – 10.43am)

Revision 9-9.30am

Child Development

(60 mins -45 Pupils)

9.30am – 10.30am

(Ext Time 10.45am)

 

Revision 9-9.30am

TD

(60 mins – 20 pupils)

9.30am – 10.30am

(Extra Time 10.45am)

 

 

11am-1.25pm

 

 

 

 

 

 

 

Revision 11-11.30am

Economics

(90 min – 25 pupils)

RE

(90 min – 12 pupils)

11.30am - 1pm

(Extra Time - 1.22pm)

Revision from 11 am

BTEC Bus Studies

(75 mins – 51 pupils)

11.35am -1.05pm (Extra Time – 1.23pm)

Bus Studies GCSE

(90 mins – 34 pupils)11.30am - 1pm (Extra Time - 1.22pm)

Revision 11-11.30am

Irish

(90 mins – 14 pupils)

11.30am - 1pm

(Extra Time - 1.22pm)

 

Construction

(11-1.25pm -19 & 18 pupils) Go to Construction Rooms

History

(60 mins – 58 pupils)

12.10– 1.10pm

(Ex Time -1.25pm)

GCSE PE

(90 mins – 27 pupils)

11.30am - 1pm

(Extra Time - 1.22pm)

 

Period 8

Lunch

Lunch

LUNCH

Christmas Dinner

Canteen

LUNCH

 

2.05 – 3.15pm

 

 

 

LLW & Further Maths

(60 min – 24 pupils & 22pupils)

2.10pm-3.10pm

GCSE Digital Technology

(60 mins – 9 pupils)

2.10pm-3.10pm

 

Geography

(60 mins -23 pupils)

2.10pm-3.10pm

Home Economic

(60 mins – 23 pupils)

2.10pm-3.10pm

Single Award Science

(60 mins – 66 pupils0

2.10pm-3.10pm

 

 

          Year 12 Christmas Exam Timetable         Venue: Sports Hall      

  Mon 3rd December Tues 4th December Wed 5th December Thurs 6th December Fri 7th December
9am-10.45am

Revision 9-9.30am

History

(60 mins - 47 pupils)

9.30am-10.30am

(Extra Time 10.45am)

RE

(90 mins – 17 pupils)

9.00am-10.35am

(Extra Time – 10.47am)*

Revision 9-9.30am

English Literature

(60 min – all pupils CA)

9.30am – 10.30am

(Extra Time 10.45am

Revision 9-9.30am

English Literature

(60 min – all pupils CA)

9.30am – 10.30am

(Extra Time 10.45am

Bus Studies

(90 mins – 40 pupils)

9.00am-10.35am

(Extra Time – 10.47am)*

11am-12.10pm

TD

(60 mins - 19 pupils)

11am-12pm

(Extra Time 12.15pm)*

Child Development

(45 min – 62 pupils)

11.15am -12pm

(Extra Time 12.10pm)*

 

Geography

(60 mins – 23 pupils)

11am -12pm

(Extra Time 12.15pm)*

BTEC ICT

(45 min – 55 pupils)

11.10am-11.55am

(Extra Time -12.06pm)

Home Economics

(60 mins – 23 pupils)

11am -12pm

(Extra Time 12.15pm)*

Period 6

12.10 - 12.45

Lunch Lunch Lunch

Christmas Dinner

Canteen

Lunch
12.45 – 3.15pm

Revision 12.45 - 1.40pm

Maths

(75 mins - all students)

(1.40-2.55pm)

(Extra Time - 3.13pm)

Revision 12.45 - 1.10pm

English Language

(105 mins - all students)

(1.10-2.55pm)

(Extra Time - 3.11pm)

Economics

(120 mins - 31 pupils)

(12.45-2.45pm)

(Extra Time - 3.15pm)

Construction

(All afternoon in IT Rooms - 19 & 18 pupils)

 

 

Music

(2x 45 mins - 4 pupils in A31)

1pm - 3pm

Irish

(90 mins - 9 pupils)

1.20pm-2.50pm

Extra Time - 3.12pm